VENYTTELYOHJEITA KAULAAN JA NISKAAN


Voit tehdä venytyksen seisten tai istuen. Ota toisella kädellä päästäsi kiinni kuvan osoittamalla tavalla. Tee venytys kädellä avustaen. Voit tehostaa venytystä laskemalla vapaata kättäsi varpaita kohden. Nuoli näyttää venytyksen suunnan.  Pidä venytys 10 sekunnin ajan. Toista tarpeellinen määrä (esim. kolme kertaa) ja tee venytys toiselle puolelle.

Voit tehdä venytyksen joko seisten tai istuen. Laita kädet kuvan mukaisesti lomitettuna pään taakse kaulan yläpuolelle. Kosketa leuallasi rintaa liikuttamatta ylävartaloasi. Nuoli näyttää venytyksen suunnan. Pidä venytys 20 sekunnin ajan.


Voit tehdä venytyksen joko seisten tai istuen. Paina kädelläsi samalla, kun pakotat päätäsi vastakkaiseen suuntaan. Säilytä pääsi asento suorana. Nuolet näyttävät venytyksen suunnan. Pidä venytys 10 sekunnin ajan. Toista tarpeelllinen määrä ja vaihda puolta.

Voit tehdä venytyksen joko seisten tai istuen. Paina kädelläsi taaksepäin samalla kuvan osoittamalla tavalla, kun pakotat päätäsi eteenpäin. Säilytä pääsi asento suorana. Nuoli näyttää venytyksen suunnan. Pidä venytys 10 sekunnin ajan. Toista tarpeelllinen määrä ja vaihda puolta.


   

Voit tehdä venytyksen joko seisten tai istuen. Paina kädelläsi eteenpäin samalla kuvan osoittamalla tavalla, kun pakotat päätäsi taaksepäin. Säilytä pääsi asento suorana. Nuoli näyttää venytyksen suunnan. Pidä venytys 10 sekunnin ajan. Toista tarpeelllinen määrä ja vaihda puolta.

Voit tehdä venytyksen joko seisten tai istuen. Aseta kätesi otsalle ja nosta päätäsi varovasti taaksepäin niin pitkälle kuin pystyt tekemään sen liikuttamatta ylävartaloasi. Nuoli näyttää venytyksen suunnan. Pidä venytys 5 sekunnin ajan ja toista tarpeellinen määrä esim. kolme kertaa.

 


ALASELKÄ | KAULA & NISKA | YLÄSELKÄ | RINTA | REIDET | POHKEET | KÄSIVARRET